Mikrotik academy

mikrotik_calamot

Els alumnes dels cicles de SMX i ASIX de l’INSTITUT EL CALAMOT podran certificar-se de manera gratuïta en el TITOL MTCNA de MikroTIK.

Que vol dir això?

L’Institut El Calamot ha estat enrolat com centre ACADEMY de MikroTIK amb el suport de  MikroTIK i Landatel.

Les acadèmies MikroTik (MA) són institucions educatives, com ara universitats, escoles tècniques, col·legis, escoles professionals i altres centres educatius que ofereixen cursos de connexió a Internet per a estudiants acadèmics que utilitzen MikroTik RouterOS com a eina d’aprenentatge.

Les sessions de formació de MikroTik estan organitzades i proporcionades pels centres de formació MikroTik en diferents llocs del món. Hi assisteixen enginyers de xarxes, integradors i administradors, que volen conèixer l’encaminament i gestionar xarxes sense fil i sense fils mitjançant el RouterOS MikroTik.

L’Institut El Calamot, de la mà del Departament de Informàtica, és membre d’aquestes institucions educatives amb capacitat per formar els seus alumnes de Cicles Formatius en Informàtica per tal que puguin obtenir la primera titulació que MikroTIK ofereix anomenada MTCNA.

grafic-mikrotik

MTCNA – MikroTik Certified Network Associate

MTCRE – MikroTik Certified Routing Engineer

MTCWE – MikroTik Certified Wireless Engineer

MTCTCE – MikroTik Certified Traffic Control Engineer

MTCUME – MikroTik Certified User Management Engineer

MTCIPv6E – MikroTik Certified IPv6 Engineer

MTCINE – MikroTik Certified Inter-networking Engineer (view outline)

Quins continguts es desenvolupen en el MTCNA?

mtcna_outline

Veure vídeo Mikrotik Academy