Rebuda alumnes i professors internacionals (El Calamot)

MOBILITAT GAVÀ

Del diumenge 16 al dijous 20 de febrer de 2020 s’ha dut a terme la segona mobilitat internacional, per l’intercanvi de bones pràctiques, del total de les cinc mobilitats del projecte Erasmus+ KA229 Students Become Citizens en el qual participem (2019-2021).

Aquest cop hem estat nosaltres, l’Institut El Calamot, els que hem rebut a 25 alumnes i 9 professors de Bèlgica, Dinamarca, Noruega i Itàlia (països de procedència dels altres 4 instituts participants en el projecte).

Al llarg d’aquests 5 dies hem participat activament en les diverses activitats d’un programa que hem desenvolupat específicament per aquesta trobada internacional. Totes les actuacions han estat centrades en el foment de la inclusió, l’equitat, la cooperació, la solidaritat, el respecte envers la diversitat i la capacitat de reflexió i actuació.

Tots els alumnes internacionals han estat allotjats a llars d’alumnes nostres.

La finalitat del projecte és acompanyar els nostres alumnes en el camí cap a la conversió en ciutadans actius, responsables i compromesos amb el seu entorn.

El programa ha estat tot un èxit i ha sigut força enriquidor tant pels alumnes i professors participants com pel nostre centre.

Aquí teniu el programa i algunes imatges d’aquesta magnífica experiència!