Assessorament i Reconeixement

assesorAssessorament

Informació al servei de la formació

L’assessorament va adreçat tant a les persones adultes que necessiten millorar la seva qualificació professional, com a les empreses que vulguin millorar la qualificació dels seus treballadors. Un assessor expert identifica i analitza les capacitats i expectatives professionals del candidat, les ofertes formatives i elabora  i lliura un informe d’assessorament . En aquest informe constaran les unitats formatives que l’usuari domina i que ha arribat a conèixer a través de la seva experiència laboral.

Més informació

Reconeixement

Posar en valor l’experiència professional

Les empreses que vulguin que es reconegui l’experiència del seu personal en relació amb els títols oficials d’FP poden iniciar un procés de reconeixement.

Com a resultat del procés d’assessorament  s’obté un informe realitzat per un expert. En el procés de reconeixement, a través d’una entrevista individual, es confirmen quines són les UF o mòduls que l’usuari coneix per experiència i obté una certificació acadèmica.

Aquestes unitats formatives podrien capitalitzar-se per obtenir un títol de formació professional sempre que es disposi dels requisits d’accés.

A l’Institut El Calamot oferim assessorament i reconeixement de les famílies professionals d’Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Informàtica i comunicacions i Instal·lació i manteniment.

Més informació

Aquí trobareu més informació i enllaços útils pels serveis d’Assessorament i Reconeixement: descarrega’t la guia aquí.

Consulteu aquí l’oferta de places convocades així com la documentació necessària.

Carta de compromís de qualitat en la prestació del servei d’assessorament i reconeixement de l’Institu El Calamot:

21-01-2019-carta-de-compromis-a-r